Crataegus update* – avagy Dombormű a Galában

Őszi éjjel
Izzik a galagonya,
Izzik a galagonya
Ruhája.
Zúg a tüske,
Szél szalad ide-oda,
Reszket a galagonya
Magába.
Hogyha a hold rá
Fátylat ereszt:
Lánnyá válik,
Sírni kezd.
Őszi éjjel
Izzik a galagonya,
Izzik a galagonya
Ruhája
 

(Weöres Sándor - Galagonya)


Bizony izzik. Ugyanis új pultos lány került a képbe a kocsmajáró férfitársadalom (bizonyos esetekben női is) legnagyobb örömére.

A hölgy meglepően jó adottságokkal rendelkezik. Bájosan mosolyog, gyorsan kiszolgál, és méretes kannákkal áldotta meg a Jóisten.

Köszönjük Luki Úrnak, az általunk főnöknek vélt (bár állítása szerint nem az) bajszos kis figurának, hogy nem a belső környezet átalakításával próbált a vendégek kedvében járni, hanem az üzlet HR politikáján változtatott. (Nem mintha eddig bármi probléma lett volna.)

Egyébként minden más a megszokott mederben folyik. A fröccs most is kiváló, és a zord időjárást még jobban feledteti ez a kis változás. A forralt bort is szeretjük, de most a hideg fröccs bizonyult jó választásnak a forró hangulat miatt.

Zárás előtt azért megjelent a hölgy dzsekszonja, aki megkért minket, hogy ne fényképezzük le a nőjét, ezért oldalunkon sajnos nem jelenik meg. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, de érdemes érzékszervi vizsgálatot tartani a helyszínen. Félreértések elkerülése végett: a látószervi tapasztalásra gondolok. :-) Kérjük a kishölgy bikáját, ne vegye tolakodásnak, hogy megosztjuk ezt a kis infót a nagyközönséggel!

Kellemes időtöltést kívánunk!

*Crataegus = galagonya