Rólunk írták - Óbudai Monitor

No kedves tejtestvéreim!

Org nevű kedves sporttársunk közölte velünk a hírt még egy hónapja, hogy az Óbudakocsma a mérsékelt aktivitás ellenére egyre szilárdabb lábakon áll - az eddigi kizárólagos internetes jelenlét után ugyanis már a III. kerületi nyomtatott sajtóban is helyet kapott alternatív baedekerünk.

org 2009.04.10. 14:27:57
Gyerekek, bekerültetek a Monitor című ingyenes közéleti magazinba!
Itt a világhír :D

És láss csodát: az Óbudai Monitor negyedik oldalán is ott díszeleg a blogajánló - már az online verzióban is meg lehet tekinteni.

A Monitornak köszönhetően 60 ezer háztartásba, ennek megfelelően több ezer potenciális olvasóhoz jutott el a blog híre áprilisban! 

Vagyis: minél többen követik a kerületben az Óbudakocsma beszámolóit, talán annál inkább be fogják látni, hogy sörözni, kocsmatúrázni nem társadalomellenes tevékenység - sokkal inkább lokálpatriotizmusunk talán szokatlannak tűnő megnyilvánulása, szűkebb pátriánk megismertetése egy újabb oldalról - szem előtt tartva a helytörténetet, a szociológiai hátteret, személyes emlékeinket.

A mi blogunk ilyesmivel próbál értéket teremteni - szerintem sikerrel - valamint  ápolni az óbudai kiskocsmák látogatásának lassan többszázéves hagyományát. Remélhetőleg többen ráébrednek arra, hogy az igény (nemcsak a mi részünkről) hatalmas, és hogy sokkal több lehetőség rejlik ebben a vonalban.

A Monitornak köszönjük szépen a megjelenést - a többiektől pedig várjuk a további publicitást! :))

 

Címkék: rólunk írták