Conga Bár

HOLA QUERIDOS AMIGOS!

Onlájn jelentkezem innen a kubai tengerpartról Merdzsós Zsata barátommal (balra), két gyönyörű hölgy társaságában a Conga Bárból.

Mielőtt azt hinnétek, hogy mi raboltuk ki a székesfehérvári bankot, megnyugtatásul közlöm, hogy a Római parton vagyunk.

A tulaj - Orlando - (nem a Bloom, hanem az eredeti) úgy mixeli a lányoknak a "mojirtó" és a "hájas labda" koktélokat, mintha muszáj lenne. Nekünk meg tölti a 7 éves rumot jéggel, amit kubai sörrel kísérünk. A táncot a Pápá vezeti, a back office-ban pedig a Mámá süti a krumplit. A pulton mindenütt gyümölcskosarak, limetta, bánáná...

Szakadatlanul szól a kubai muzsika. Csodálatos magyar és kubai lányok táncolnak a pult előtti "parketten".

Gyerekek! Mindjárt kifekszem! Nagyon csecse ez a hely!

Orlando olyan szálkás, mint a hal, amit a szomszédos egységben sütnek a konkurensek. Tolja ránk ajándékba a főtt kukoricát. A barátnője meg úgy riszál, hogy csak nézünk a Papesszel, mint hal a szatyorban. Mindene külön mozog!

Gyerekek, ez nem kamu! Itt akkora az öröm, meg a bódogság, mint a Matisz papáéknál volt annak idején! Nagyon kiadja! Lehet, hogy fényezős a sztori, de itt ülünk, és nem vagyunk szomjasak! Lehet, hogy kicsit szenzitívre ittam magam. Interaktív a parti. A Pádre már táncol a lányok gyűrűjében. A fején mindenkinek ott van a sombrero...

Tesókáim! Nem bóvli az este! Végre egy csehó, ahol igazi kubai hangulatot élünk át és nem puccos, öltönyös, rózsaszín inges, ragyogós gennyszter helyen vagyunk. Az egész "család" közvetlen, a vendégek mind cimborák. Addig tart a buli, ameddig jól érezzük magunkat. Ezúton szeretném megkérni a T. Hivatalt, hogy ne zárja be a jó bulikat este tízkor ott, ahol az senkit sem zavar! Köszi! 

Na, akkor most küldünk Zsatával egy képeslapot innen Kubából minden kedves olvasónknak, akik reméljük, hogy jól megérdemelt nyaralásukat töltik egy kellemes vízparti helyen, és csak azért olvassák most ezt a bejegyzést, mert kint már nagyon sok a szúnyog, és bejöttek a házba egy hideg sörért.

 

U.i: Egy dolgot azért elkúrtunk: Ide nő nélkül kellett volna jönnünk. A fiú lány arány kb. 20-80. És ráadásul egész jók. Papesz, hivatalosan holnap Nálad pókerezünk egész este. Vagyis: Holnap ugyanekkor ugyanitt!

Jók legyetek!

Hasta la vista!

"Nekünk jár a nyár!"