1 éve hamburgermánia Óbudán a MagicBurger jóvoltából!

Kedves Óbudakocsma-olvasók! 

Pont egy éve adtam jelentést egy új hamburgeres megnyitásáról a Szentendrei úton, a lakókocsiban megnyíló MagicBurgerről. Akkor még magam sem gondoltam, hogy ennyi rajongója lesz ennek a remek helynek, köszönhető Lilla és Peti kitartó gyorskaja-készítő mesterségének.

Az óriási adagoknak és a remek ízeknek köszönhetően a MagicBurger Óbuda legjobb hamburgeresévé vált. Kaja választékuk az elmúlt évben duplájára dagadt, mint ahogy az ott étkező törzsközönség is! :-)

Az Óbudakocsma rajongótáborának jóvoltából és a beérkező több mint 44 kommentből több ötlet is megvalósult. Lett kóla és melegszendó, megjelentek új szószok és kitudja, mennyi finomság, de úgy gondolom továbbra is a vaslapon sütött hambié az aranyérem!

A legnagyobb dili a „szönyburger”, ami 2 kilós óriás hamburgerként egy egész család kalóriaellátásáról gondoskodik. Vannak azonban monszterek, akiknek ez a mennyiség sem okoz gondot, ennek bebizonyítására már 2 hamburgerzabáló verseny is született tavaly novemberben és a múlt vasárnap. Maxi respect azoknak, akik bepuszilták azt az óriás dögöt!

A MagicBurger rajongótáborát bizonyítja, hogy a délutáni óráktól kezdve óriási sor kanyarog a lakókocsi előtt, és az éhenkórász közönség birkatürelemmel várja az áhított falatokat.

További sok sikert a MagicBurger legénységének!